Betaalmethoden

 

Je kunt bij De Thee Winkel veilig online betalen. Alle betalingen worden verricht via het beveiligde online betalingssysteem van Mollie. De rekening gegevens blijven altijd afgeschermd wanneer je online betaalt. Er worden geen extra kosten berekend voor de onderstaande betaalmethoden.

 

Achteraf betalen

Bij het plaatsen van je bestelling kun je kiezen voor de optie achteraf betalen. Je ontvangt achteraf de factuur online per e-mail van Klarna. Volg de stappen tijdens het orderproces wanneer je in de winkelmand bent. Na afloop ontvang je automatisch de factuur van betaltingsmaatschappij Klarna.

 

iDEAL

iDEAL is een betaalmethode voor Nederlandse rekeninghouders waarmee je snel en veilig kunt afrekenen in de vertrouwde internetbankieromgeving van jouw eigen bank. 

Je plaatst je bestelling in onze webshop. Bij het afrekenen geef je aan dat je met iDEAL wilt betalen en je selecteert jouw bank. Vervolgens wordt je doorgeleid naar jouw eigen bank waar de betaalopdracht voor je klaar staat. Je wordt door jouw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en je autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van jouw betaalrekening afgeschreven en wij worden door de bank geïnformeerd dat de bestelling is betaald.

 

Vooraf overmaken - Bankoverschrijving

Na het invoeren van jouw bestelling kun je zelf het openstaande orderbedrag overmaken naar de bankrekening van De Thee Winkel. Vermeld bij jouw betaling altijd het ordernummer (deze ontvang je per mail). Het bedrag kun je overmaken naar het overstaande bankrekening nummer t.n.v. De Thee Winkel.

IBAN: NL54ABNA0252607279

Zodra de betaling is ontvangen wordt jouw bestelling verstuurd. De betaling dient binnen 7 dagen op onze rekening te zijn bijgeschreven. Anders wordt je bestelling automatisch geannuleerd. 
Let op: Wanneer je hebt gekozen voor 'Achteraf betalen', dan ontvang je automatisch een factuur via betalingsmaatschappij Klarna met een ander rekeningnummer. 

 

Creditcard betalingen

Creditcardbetalingen met Visa en Mastercard doe je veilig online bij De Thee Winkel. Bij een creditcard betaling heb je als voordeel dat je betaling pas aan het eind van de maand worden afgeschreven en dat aankopen vaak verzekerd zijn. Je plaatst je bestelling in onze webshop. Bij het afrekenen geef je aan dat je per creditcard wilt betalen je wordt gevraagd een aantal gegevens in te vullen en je autoriseert de betaling.

 

Betalen bij afhalen of gratis thuis laten bezorgen (deze optie is mogelijk binnen een straal van 10 km vanaf Veenwouden)

Woon je in de buurt? Je kunt dan ook kiezen voor de optie Betalen bij afhalen of gratis thuis laten bezorgen. Je kunt de bestelling dan contant afrekenen of bij ons aan de deur pinnen. Je dient hiervoor van te voren eerst een afspraak te maken. Dit kun je aangeven bij je bestelling online, telefonisch, per e-mail of via de chat zodat de producten in de juiste verpakking en op het afgesproken tijdstip klaar liggen of bij je thuis worden bezorgd.

 

VVV Cadeau kaart inleveren? Hier vindt u alle relevante informatie:

VVV Cadeaukaarten | De Thee Winkel

 

Contact gegevens

De Thee Winkel
De Wâl 53
9269 RB Veenwoudsterwal

Telefoonnummer: 0511-848606
Whatsapp: 0634560330
E-mail: info@detheewinkel.com

 


 

 

© 2017 - 2024 De Thee Winkel - Losse Thee, Design Accessoires & Thee Cadeaus | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel