Disclaimer De Thee Winkel
 

Deze website en alle onderdelen daarvan zijn eigendom van De Thee Winkel. Het is niet toegestaan om deze website of gedeelten daarvan te publiceren, te kopiëren of op te slaan zonder uitdrukkelijke toestemming van De Thee Winkel.

De op deze website getoonde informatie wordt door De Thee winkel met uiterste zorgvuldigheid samengesteld. De Thee Winkel kan echter geen garanties geven met betrekking tot de aard, juistheid of de inhoud van deze gepubliceerde informatie.

De informatie op deze site wordt geregeld aangevuld en/of aangepast. Het recht om met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving wijzigingen door te voeren ligt te allen tijde bij De Thee Winkel.

Alle informatie, producten en diensten worden aangeboden in de staat waarin zij zich feitelijk bevinden en zonder enige garantie of ten aanzien van hun verkrijgbaarheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins.


De Thee Winkel sluit alle aansprakelijkheid voor enigerlei directe of indirecte schade uit, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met deze website.

© 2017 - 2024 De Thee Winkel - Losse Thee, Design Accessoires & Thee Cadeaus | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel