Retourneren

Bent u niet geheel tevreden met uw bestelling? Dan horen we het natuurlijk graag! We zullen er alles aan doen om de situatie zo goed mogelijk voor u op te lossen. U kunt in alle gevallen het beste contact met ons opnemen door een mail te sturen met een korte uitleg (en evenuteel foto's) naar info@detheewinkel.com. 

Herroepingsrecht

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren (herroepingsrecht). U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd. De kosten voor het retour sturen van u thuis naar De Thee Winkel zijn voor eigen rekening.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren, in onbeschadigde, originele staat en verpakking geretourneerd moeten worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u het beste contact met ons opnemen via info@detheewinkel.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product in goede orde retour is ontvangen. Ook dient u een retourformulier in te vullen en samen met uw zending te versturen.
Voor meer informatie over alle rechten & plichten verwijzen wij u door naar onze algemene voorwaarden, in artikel 6 tot en met 8.


Contact gegevens:

De Thee Winkel
T.a.v. Retouren
De Wâl 5
9269 RA Veenwoudsterwal
(geen bezoekadres)

E-mail: info@detheewinkel.com
Telefoonnummer: 0511-848606

© 2017 - 2021 De Thee Winkel - Losse Thee, Design Accessoires & Thee Cadeaus | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel