Retourneren

Bent u niet geheel tevreden met uw bestelling? Dan horen we het natuurlijk graag! We zullen er alles aan doen om de situatie zo goed mogelijk voor u op te lossen. U kunt in alle gevallen het beste contact met ons opnemen door een mail te sturen met een korte uitleg (en evenuteel foto's) naar info@detheewinkel.com. 

Herroepingsrecht

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren (herroepingsrecht). U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd. De kosten voor het retour sturen van u thuis naar De Thee Winkel zijn voor eigen rekening.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren, in onbeschadigde, originele staat en verpakking geretourneerd moeten worden. (Geopende thee verpakkingen kunnen nooit geretourneerd worden)
 

Om gebruik te maken van dit recht kunt u het beste contact met ons opnemen via info@detheewinkel.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product in goede orde retour is ontvangen. Ook dient u een retourformulier in te vullen en samen met uw zending te versturen.

U bent als klant zelf verantwoordelijk voor de verzending van een retour, bewaar goed het verzendbewijs. 
Voor meer informatie over alle rechten & plichten verwijzen wij u door naar onze algemene voorwaarden, in artikel 6 tot en met 8.


Contact gegevens:

De Thee Winkel
T.a.v. Retouren
De Wâl 53
9269 RB Veenwoudsterwal
(geen bezoekadres)

E-mail: info@detheewinkel.com
Telefoonnummer: 0511-848606

© 2017 - 2024 De Thee Winkel - Losse Thee, Design Accessoires & Thee Cadeaus | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel