Sorteer op

Accessoires - Chilly´s Bottles


Voor de waterflessen van Chilly's Bottles hebben we diverse accessoires. Van een handig schoonmaakborsteltje tot doppen in verschillende kleuren. Al deze accessoires zijn speciaal ontworpen voor jou Chilly's Bottle.

 

Ice Cube Tray voor Chilly's Bottles


Een Chilly's Bottle houdt je water 24 uren koud. Wil je extra koud water mee hebben onderweg? Gebruik dan deze 'Ice cube tray' voor het maken van ijsklontjes. De ijsklontjes passen precies door de opening van de fles. Deze zijn te gebruiken voor ieder formaat Chilly's Bottle, maar ook geschikt voor andere flessen.

 

Cleaning Brush voor Chilly's Bottles

We hebben een schoonmaakborstel, die speciaal ontworpen is om je Chilly's Bottle mee schoon te maken. De borstel is geschikt voor alle formaten Chilly's Bottles en is gemaakt van beukenhout. Erg handig als je dagelijks gebruik maakt van de waterfles. 

 

Doppen voor Chilly's Bottles


Wil je graag een andere kleur dop op je Chilly's Bottle? Of is je dop aan vervanging toe? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! We hebben diverse gekleurde schroefdoppen van Chilly's Bottles voor de waterflessen van 260 en 500 ml. 

 

Doosje met 5 O-ringen voor Chilly's Bottles
 

We hebben ook een klein doosje met 5 O-ringen in ons assortiment voor uw Chilly's Bottle dop. Handig wanneer uw oude versleten is, maar u toch graag uw Chilly's Bottle nog wilt gebruiken.


 

De Thee Winkel - Veilig & vertrouwd online betalen - WebwinkelKeur Lid 

     ​    

© 2017 - 2024 De Thee Winkel - Losse Thee, Design Accessoires & Thee Cadeaus | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel