Sorteer op
per pagina
 • Chilly's Bottle - Speckled Grey - 500 ml
  Chilly's Bottle - Speckled Grey - 500 ml

  Chilly's Bottle - Speckled Grey - 500 ml.
  Een unieke waterfles met een stijlvol design! Deze Chilly's Bottle heeft een mooie mat grijze print, grijze dop en heeft een prachtige uitstraling door de gekleurde stippen.

  € 30,00
 • Chilly's Bottle - Speckled Pink - 500 ml
  Chilly's Bottle - Speckled Pink - 500 ml

  Chilly's Bottle - Speckled Pink - 500 ml.
  Een unieke waterfles met een stijlvol design! Deze Chilly's Bottle heeft een mooie licht roze print, roze dop en heeft een prachtige uitstraling door de gekleurde stippen.

  € 30,00
 • Chilly's Bottle - Speckled White - 500 ml
  Chilly's Bottle - Speckled White - 500 ml

  Chilly's Bottle - Speckled White - 500 ml.
  Een unieke waterfles met een stijlvol design! Deze Chilly's Bottle heeft een mooie mat witte print, witte dop en heeft een prachtige uitstraling door de gekleurde stippen.

  € 30,00
 • Chilly's Bottle - Speckled Black - 500 ml
  Chilly's Bottle - Speckled Black - 500 ml

  Chilly's Bottle - Speckled Black - 500 ml.
  Een unieke waterfles met een stijlvol design! Deze Chilly's Bottle heeft een mooie mat zwarte print, zwarte dop en heeft een prachtige uitstraling door de gekleurde stippen.

  € 30,00
 • Chilly's Bottle - Gradient Blush - 500 ml
  Chilly's Bottle - Gradient Blush - 500 ml

  Chilly's Bottle - Gradient Blush - 500 ml.
  Een unieke waterfles met een stijlvol design! Deze Chilly's Bottle heeft een mooie combinatie van een licht roze en licht blauwe kleur, de kleur vervaagt van roze naar blauw.

  € 30,00
 • Chilly's Bottle - Gradient Matte - 500 ml
  Chilly's Bottle - Gradient Matte - 500 ml

  Chilly's Bottle - Gradient Matte - 500 mlEen unieke waterfles met een stijlvol design! Deze Chilly's Bottle heeft een mooie combinatie van een mat rode en donkerblauwe kleur, de kleur vervaagt van rood naar blauw. Altijd handig om…

  € 30,00
 • Chilly's Bottle - Gradient Neon - 500 ml
  Chilly's Bottle - Gradient Neon - 500 ml

  Chilly's Bottle - Gradient Neon - 500 ml

  Een unieke waterfles met een stijlvol design! Deze Chilly's Bottle heeft een mooie combinatie van een neon gele en roze kleur, de kleur vervaagt van geel naar roze.

  € 30,00
 • Chilly's Bottle - Gradient Monochrome - 500 ml
  Chilly's Bottle - Gradient Monochrome - 500 ml

  Chilly's Bottle - Gradient Monochrome - 500 ml

  Een unieke waterfles met een stijlvol design! Deze Chilly's Bottle heeft een mooie combinatie van een mat witte en zwarte kleur, de kleur vervaagt van zwart naar wit

  € 30,00
 • Chilly's Bottle - Gradient Pastel - 500 ml
  Chilly's Bottle - Gradient Pastel - 500 ml

  hilly's Bottle - Gradient Pastel - 500 ml

  Een unieke waterfles met een stijlvol design! Deze Chilly's Bottle heeft een mooie combinatie van een pastel groene en pastel roze kleur, de kleur vervaagt van pastel groen naar roze.

  € 30,00
 • Chilly's Bottle - Paris - 500 ml
  Chilly's Bottle - Paris - 500 ml

  Chilly's Bottle - Paris - 500 ml.

  Een unieke waterfles met een stijlvol design ontworpen door Emma Bridgewater! Deze Chilly's Bottle is een special edition en heeft een mooie Parijs print!

  € 30,00
 • Chilly's Bottle - Cats - 500 ml
  Chilly's Bottle - Cats - 500 ml

  Een unieke waterfles met een stijlvol design ontworpen door Emma Bridgewater! Deze Chilly's Bottle is een special edition en heeft een mooie katten print, speciaal voor katten liefhebbers!

  € 30,00
 • Chilly's Bottle - Dogs - 500 ml
  Chilly's Bottle - Dogs - 500 ml

  Chilly's Bottle - Dogs - 500 ml

  Een unieke waterfles met een stijlvol design ontworpen door Emma Bridgewater! Deze Chilly's Bottle is een special edition en heeft een mooie honden print, speciaal voor hondenliefhebbers!

  € 30,00
 • Chilly's Bottle - Strawberry Summer - 500 ml
  Chilly's Bottle - Strawberry Summer - 500 ml

  Chilly's Bottle - Summer Solids Strawberry - 500 ml.
  Een unieke waterfles met een stijlvol design uit de Summer Solids edition! Deze Chilly's Bottle heeft een mooie zomerse rode kleur.

  € 25,00
 • Chilly's Bottle - Lemon & Lime - 500 ml
  Chilly's Bottle - Lemon & Lime - 500 ml

  Chilly's Bottle - Summer Solids Lemon & Lime - 500 ml.
  Een unieke waterfles met een stijlvol design uit de Summer Solids edition! Deze Chilly's Bottle heeft een mooie zomerse limoen groen/gele kleur.

  € 25,00
 • Chilly's Bottle - Apple- 500 ml
  Chilly's Bottle - Apple- 500 ml

  Chilly's Bottle - Summer Solids Apple - 500 ml.
  Een unieke waterfles met een stijlvol design uit de Summer Solids edition! Deze Chilly's Bottle heeft een mooie zomerse groene kleur.

  € 25,00
 • Chilly's Bottle - Summer Solids Bubble Gum- 500 ml
  Chilly's Bottle - Summer Solids Bubble Gum- 500 ml

  Chilly's Bottle - Summer Solids Bubble Gum - 500 ml.
  Een unieke waterfles met een stijlvol design uit de Summer Solids edition! Deze Chilly's Bottle heeft een mooie zomerse blauwe kleur.

  € 25,00
 • Chilly's Bottle - Sealife Clown Fish - 500 ml
  Chilly's Bottle - Sealife Clown Fish - 500 ml

  Chilly's Bottle - Sealife Clown Fish - 500 ml.
  Een unieke waterfles met een stijlvol design! Deze Chilly's Bottle uit de Sealife serie heeft een mooie anemoon vissen print (clownvis).

  € 30,00
 • Chilly's Bottle - Sealife Sea Horse - 500 ml
  Chilly's Bottle - Sealife Sea Horse - 500 ml

  Chilly's Bottle - Sealife Sea Horse - 500 ml.
  Een unieke waterfles met een stijlvol design! Deze Chilly's Bottle uit de Sealife serie heeft een mooie zeepaardjes print.

  € 30,00
 • Chilly's Bottle - Sealife New Turtle - 500 ml
  Chilly's Bottle - Sealife New Turtle - 500 ml

  Chilly's Bottle - Sealife New Turtle - 500 ml

  Een unieke waterfles met een stijlvol design! Deze Chilly's Bottle uit de Sealife serie heeft een mooie schildpad print.

  € 30,00
 • Chilly's Bottle - Sealife Orca - 500 ml
  Chilly's Bottle - Sealife Orca - 500 ml

  Chilly's Bottle - Sealife Orca - 500 ml.
  Een unieke waterfles met een stijlvol design! Deze Chilly's Bottle uit de Sealife serie heeft een mooie orka print.

  € 30,00
 • Chilly's Bottle - Pastel Yellow - 500 ml
  Chilly's Bottle - Pastel Yellow - 500 ml

  Chilly's Bottle - Pastel Yellow - 500 ml.
  Een unieke waterfles met een stijlvol design! Deze Chilly's Bottle heeft een mooie pastel gele kleur. Altijd handig om bij je te hebben en om voldoende water te drinken iedere dag

  € 25,00
 • Chilly's Bottle - Pastel Orange - 500 ml
  Chilly's Bottle - Pastel Orange - 500 ml

  Chilly's Bottle - Pastel Orange - 500 ml.
  Een unieke waterfles met een stijlvol design! Deze Chilly's Bottle heeft een mooie pastel oranje kleur.

  € 25,00
 • Chilly's Bottle - Line Art Flowers - 500 ml
  Chilly's Bottle - Line Art Flowers - 500 ml

  Chilly's Bottle - Line Art Flowers - 500 ml.
  Een unieke waterfles met een stijlvol design! Deze Chilly's Bottle heeft een mooie zwart witte bloemenprint bestaande uit sierige lijnen.

  € 30,00
 • Chilly's Bottle - Line Art Leaves - 500 ml
  Chilly's Bottle - Line Art Leaves - 500 ml

  Chilly's Bottle - Line Art Leafs - 500 ml.
  Een unieke waterfles met een stijlvol design! Deze Chilly's Bottle heeft een mooie zwart witte blaadjes print bestaande uit sierige lijnen.

  € 30,00
Sorteer op
per pagina

Chilly Bottle bestellen


Bij De Thee Winkel kunt u terecht voor alle Chilly's Bottles voorzien met het nieuwe hippe logo in diverse mooie kleuren en print, in allerlei diverse maten!
We hebben de meeste Chilly's Bottles standaard op voorraad, maar mocht uw favoriete kleur of print tijdelijk zijn uitverkocht dan kunnen we deze altijd voor u bestellen. De aangepaste levertijd kunt u in dat geval altijd terug vinden bij het desbetreffende artikel.

 

Ook kunt u bij ons terecht voor alle bijbehorende accessoires zoals verschillende kleuren doppen, de cleaning brush en de ice cube tray.
 

Wat zijn Chilly's Bottles?


De Chilly Bottle is een duurzame oplossing voor het gebruik van plastic waterflessen, en dat allemaal op een stijlvolle manier! Door het gebruik van uw Chilly's Bottle heeft u altijd koud water bij de hand, zónder een plastic waterfles voor eenmallig gebruik te hoeven kopen. Ze zien er ook nog eens super leuk uit!
 

De Chilly Bottle is een modern en stijlvol product dat is ontworpen om het gemak van een plastic waterfles te combineren met de hoogwaardige technologie en milieuvriendelijke voordelen van een traditionele fles. U kunt de Chilly Bottle iedere dag gebruiken en eventueel de leuke prints met elkaar afwisselen. Daarnaast worden alle Chilly's Bottles verpakt in een mooie cadeau verpakking. Het is dus ook echt ideaal om cadeau te geven aan een dierbare voor een speciale gelegenheid, of gewoon leuk om voor u zelf te kopen natuurlijk
 


Waarom een Chilly's Bottle kopen?
 

Dankzij de dubbelwandige vacuüm technologie blijft water in een Chilly's Bottle 24 uur koud, of 12 uren warm, u kunt de waterfles prima gebruiken als themosfles.

Chilly's Bottles zijn gemaakt van een hoge kwaliteit roestvrij staal, ze zijn BPA-vrij (een chemische stof welke veel voorkomt in plastic flessen) én ze hebben een onderscheidend en duurzaam design. De dop van de waterfles aan de bovenzijde is luchtdicht, het lekt niet en de dubbelwandige vacuüm technologie zorgt er voor dat er geen condensatie in de fles ontstaat. 
 

Ze zijn perfect om mee te nemen naar school, het werk, het strand, op vakantie of tijdens een mooie wandeling. Omdat de prints van de waterflesjes zo uniek zijn, zult u veel sneller uw waterflesje tevoorschijn halen om voldoende water te drinken op een dag. 

De Chilly's Bottles bij De Thee Winkel zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en leuke prints; een revolutiionaire, re-usable waterfles gemaakt voor iedereen! Draagt u ook een steentje bij aan het milieu? 
 

De Thee Winkel - Veilig & vertrouwd online betalen - WebwinkelKeur Lid 

     ​    

 

© 2017 - 2021 De Thee Winkel - Losse Thee, Design Accessoires & Thee Cadeaus | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel