Sorteer op
per pagina
 • NIEUW!

  Chilly's Bottle - Ladybirds - 500 ml
  Chilly's Bottle - Ladybirds - 500 ml

  Chilly's Bottle - Ladybirds - 500 ml.

  Een unieke waterfles met een stijlvol design ontworpen door Emma Bridgewater! Deze Chilly's Bottle is een special edition en heeft een mooie print met lieveheersbeestjes.

  € 31,00
 • NIEUW!

  Chilly's Bottle - Bumblebees - 500 ml
  Chilly's Bottle - Bumblebees - 500 ml

  Chilly's Bottle - Bumblebees - 500 ml
  Een unieke waterfles met een stijlvol design ontworpen door Emma Bridgewater! Deze Chilly's Bottle is een special edition en heeft een mooie print met hommels.

  € 31,00
 • NIEUW!

  Chilly's Bottle - Butterflies & Bugs - 500 ml
  Chilly's Bottle - Butterflies & Bugs - 500 ml

  Chilly's Bottle - Butterflies & Bugs - 500 ml.

  Een unieke waterfles met een stijlvol design ontworpen door Emma Bridgewater! Deze Chilly's Bottle is een special edition en heeft een mooie print met vlinders en insecten.

  € 31,00
 • NIEUW!

  Chilly's Bottle - Botanical Fruit - 500 ml
  Chilly's Bottle - Botanical Fruit - 500 ml

  Chilly's Bottle - Botanical Fruit - 500 ml.

  ​Een unieke waterfles met een stijlvol 3D-design! Deze Chilly's Bottle is een special edition en heeft een mooie botanische print met verschillende soorten fruit.

  € 31,00
 • NIEUW!

  Chilly's Bottle - Botanical Garden - 500 ml
  Chilly's Bottle - Botanical Garden - 500 ml

  Chilly's Bottle - Botanical Garden - 500 ml.
  Een unieke waterfles met een stijlvol 3D-design! Deze Chilly's Bottle is een special edition en heeft een mooie botanische tuin print.

  € 31,00
 • NIEUW!

  Chilly's Bottle - Botanical Cacti - 500 ml
  Chilly's Bottle - Botanical Cacti - 500 ml

  Chilly's Bottle - Botanical Cacti - 500 ml.
  Een unieke waterfles met een stijlvol 3D-design! Deze Chilly's Bottle is een special edition en heeft een mooie botanische cactus print.

  € 31,00
 • NIEUW!

  Chilly's Bottle - Mystic Teal - 500 ml
  Chilly's Bottle - Mystic Teal - 500 ml

  Chilly's Bottle - Mystic Teal - 500 ml
  Een unieke waterfles met een stijlvol design! Deze groenblauwe Chilly´s Bottle is een ´mystic edition´, de spirituele opdruk geeft de waterfles een magische uitstraling...

  € 31,00
 • NIEUW!

  Chilly's Bottle - Mystic Black - 500 ml
  Chilly's Bottle - Mystic Black - 500 ml

  Chilly's Bottle - Mystic Black - 500 ml.
  Een unieke waterfles met een stijlvol design! Deze zwarte Chilly´s Bottle is een ´mystic edition´, de spirituele opdruk geeft de waterfles een magische uitstraling...

  € 31,00
 • NIEUW!

  Chilly's Bottle - Mystic Purple - 500 ml
  Chilly's Bottle - Mystic Purple - 500 ml

  Chilly's Bottle - Mystic Purple - 500 ml.
  Een unieke waterfles met een stijlvol design! Deze donkerpaarse Chilly´s Bottle is een ´mystic edition´, de spirituele opdruk geeft de waterfles een magische uitstraling...

  € 31,00
 • Chilly's Bottle - Speckled Grey - 500 ml
  Chilly's Bottle - Speckled Grey - 500 ml

  Chilly's Bottle - Speckled Grey - 500 ml.
  Een unieke waterfles met een stijlvol design! Deze Chilly's Bottle heeft een mooie mat grijze print, grijze dop en heeft een prachtige uitstraling door de gekleurde stippen.

  € 30,00
 • Chilly's Bottle - Speckled Pink - 500 ml
  Chilly's Bottle - Speckled Pink - 500 ml

  Chilly's Bottle - Speckled Pink - 500 ml.
  Een unieke waterfles met een stijlvol design! Deze Chilly's Bottle heeft een mooie licht roze print, roze dop en heeft een prachtige uitstraling door de gekleurde stippen.

  € 30,00
 • Chilly's Bottle - Speckled White - 500 ml
  Chilly's Bottle - Speckled White - 500 ml

  Chilly's Bottle - Speckled White - 500 ml.
  Een unieke waterfles met een stijlvol design! Deze Chilly's Bottle heeft een mooie mat witte print, witte dop en heeft een prachtige uitstraling door de gekleurde stippen.

  € 30,00
 • Chilly's Bottle - Gradient Blush - 500 ml
  Chilly's Bottle - Gradient Blush - 500 ml

  Chilly's Bottle - Gradient Blush - 500 ml.
  Een unieke waterfles met een stijlvol design! Deze Chilly's Bottle heeft een mooie combinatie van een licht roze en licht blauwe kleur, de kleur vervaagt van roze naar blauw.

  € 30,00
 • Chilly's Bottle - Gradient Matte - 500 ml
  Chilly's Bottle - Gradient Matte - 500 ml

  Chilly's Bottle - Gradient Matte - 500 mlEen unieke waterfles met een stijlvol design! Deze Chilly's Bottle heeft een mooie combinatie van een mat rode en donkerblauwe kleur, de kleur vervaagt van rood naar blauw. Altijd handig om…

  € 30,00
 • Chilly's Bottle - Gradient Neon - 500 ml
  Chilly's Bottle - Gradient Neon - 500 ml

  Chilly's Bottle - Gradient Neon - 500 ml

  Een unieke waterfles met een stijlvol design! Deze Chilly's Bottle heeft een mooie combinatie van een neon gele en roze kleur, de kleur vervaagt van geel naar roze.

  € 30,00
 • Chilly's Bottle - Gradient Monochrome - 500 ml
  Chilly's Bottle - Gradient Monochrome - 500 ml

  Chilly's Bottle - Gradient Monochrome - 500 ml

  Een unieke waterfles met een stijlvol design! Deze Chilly's Bottle heeft een mooie combinatie van een mat witte en zwarte kleur, de kleur vervaagt van zwart naar wit

  € 30,00
 • Chilly's Bottle - Gradient Pastel - 500 ml
  Chilly's Bottle - Gradient Pastel - 500 ml

  hilly's Bottle - Gradient Pastel - 500 ml

  Een unieke waterfles met een stijlvol design! Deze Chilly's Bottle heeft een mooie combinatie van een pastel groene en pastel roze kleur, de kleur vervaagt van pastel groen naar roze.

  € 30,00
 • Chilly's Bottle - Paris - 500 ml
  Chilly's Bottle - Paris - 500 ml

  Chilly's Bottle - Paris - 500 ml.

  Een unieke waterfles met een stijlvol design ontworpen door Emma Bridgewater! Deze Chilly's Bottle is een special edition en heeft een mooie Parijs print!

  € 30,00
 • Chilly's Bottle - Cats - 500 ml
  Chilly's Bottle - Cats - 500 ml

  Een unieke waterfles met een stijlvol design ontworpen door Emma Bridgewater! Deze Chilly's Bottle is een special edition en heeft een mooie katten print, speciaal voor katten liefhebbers!

  € 30,00
 • Chilly's Bottle - Dogs - 500 ml
  Chilly's Bottle - Dogs - 500 ml

  Chilly's Bottle - Dogs - 500 ml

  Een unieke waterfles met een stijlvol design ontworpen door Emma Bridgewater! Deze Chilly's Bottle is een special edition en heeft een mooie honden print, speciaal voor hondenliefhebbers!

  € 30,00
 • Chilly's Bottle - Strawberry Summer - 500 ml
  Chilly's Bottle - Strawberry Summer - 500 ml

  Chilly's Bottle - Summer Solids Strawberry - 500 ml.
  Een unieke waterfles met een stijlvol design uit de Summer Solids edition! Deze Chilly's Bottle heeft een mooie zomerse rode kleur.

  € 25,00
 • Chilly's Bottle - Lemon & Lime - 500 ml
  Chilly's Bottle - Lemon & Lime - 500 ml

  Chilly's Bottle - Summer Solids Lemon & Lime - 500 ml.
  Een unieke waterfles met een stijlvol design uit de Summer Solids edition! Deze Chilly's Bottle heeft een mooie zomerse limoen groen/gele kleur.

  € 25,00
 • Chilly's Bottle - Apple- 500 ml
  Chilly's Bottle - Apple- 500 ml

  Chilly's Bottle - Summer Solids Apple - 500 ml.
  Een unieke waterfles met een stijlvol design uit de Summer Solids edition! Deze Chilly's Bottle heeft een mooie zomerse groene kleur.

  € 25,00
 • Chilly's Bottle - Summer Solids Bubble Gum- 500 ml
  Chilly's Bottle - Summer Solids Bubble Gum- 500 ml

  Chilly's Bottle - Summer Solids Bubble Gum - 500 ml.
  Een unieke waterfles met een stijlvol design uit de Summer Solids edition! Deze Chilly's Bottle heeft een mooie zomerse blauwe kleur.

  € 25,00
Sorteer op
per pagina


Chilly Bottle bestellen


Bij de Thee Winkel kunt je terecht voor alle Chilly's Bottles voorzien met het nieuwe hippe logo in diverse mooie kleuren en printen, in allerlei diverse maten! Wij verkopen Chilly's Bottles in de volgende formaten: 260 ml, 500 ml en 750 ml.

Wij hebben de meeste Chilly's Bottles standaard op voorraad, maar mocht jouw favoriete kleur of print tijdelijk zijn uitverkocht dan kunnen we deze altijd voor je bestellen. De aangepaste levertijd kun je in dat geval altijd terug vinden bij het desbetreffende artikel. 

 

Chilly Bottle accessoires


Bij ons kun je ook terecht voor alle bijbehorende accessoires, zoals verschillende kleuren doppen, de cleaning brush en de ice cube tray. Super handig! 

 

Chilly Bottle laten graveren met eigen logo


Wilt u een aantal Chilly's Bottles bestellen voorzien met uw eigen bedrijfslogo? Dan bent u bij De Thee Winkel aan het juiste adres! Wij kunnen u Chilly's Bottles leveren, gegraveerd met uw eigen logo!

Een uniek cadeau om te geven aan uw personeel als kerstcadeau, zomercadeau of als een relatiegeschenk.


Meer informatie >  

 

Wat zijn Chilly's Bottles?


De Chilly Bottle is een duurzame oplossing voor het gebruik van plastic waterflessen, en dat allemaal op een stijlvolle manier! Door het gebruik van een Chilly's Bottle heb je altijd koud water bij de hand, zónder een plastic waterfles voor eenmallig gebruik te hoeven kopen. Ze zien er ook nog eens super leuk uit!

De Chilly Bottle is een modern en stijlvol product dat is ontworpen om het gemak van een plastic waterfles te combineren met de hoogwaardige technologie en milieuvriendelijke voordelen van een traditionele fles. Je kunt de Chilly Bottle iedere dag gebruiken en eventueel de leuke prints met elkaar afwisselen. Daarnaast worden alle Chilly's Bottles verpakt in een mooie cadeau verpakking. Het is dus ook echt ideaal om cadeau te geven aan een dierbare voor een speciale gelegenheid, of gewoon leuk om voor jezelf te kopen natuurlijk.
 


Waarom een Chilly's Bottle kopen?
 

Dankzij de dubbelwandige vacuüm technologie blijft water in een Chilly's Bottle 24 uur koud, of 12 uren warm, je kunt de waterfles prima gebruiken als themosfles.

Chilly's Bottles zijn gemaakt van een hoge kwaliteit roestvrij staal, ze zijn BPA-vrij (een chemische stof welke veel voorkomt in plastic flessen) én ze hebben een onderscheidend en duurzaam design. De dop van de waterfles aan de bovenzijde is luchtdicht, het lekt niet en de dubbelwandige vacuüm technologie zorgt er voor dat er geen condensatie in de fles ontstaat. 

Ze zijn perfect om mee te nemen naar school, het werk, het strand, op vakantie of tijdens een mooie wandeling. Omdat de prints van de waterflesjes zo uniek zijn, zul je veel sneller uw waterflesje tevoorschijn halen om voldoende water te drinken op een dag. 

De Chilly's Bottles bij De Thee Winkel zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en leuke prints; een revolutiionaire, re-usable waterfles gemaakt voor iedereen! Draag jij ook een steentje bij aan het milieu? 

 

De Thee Winkel - Veilig & vertrouwd online betalen - WebwinkelKeur Lid 

     ​    

 

© 2017 - 2021 De Thee Winkel - Losse Thee, Design Accessoires & Thee Cadeaus | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel