Sorteer op
 • Theeplank - Eikenhout
  Theeplank - Eikenhout

  Theeplank - Eikenhout.

  Een unieke theeplank voor het serveren van losse thee, met de hand gemaakt! Deze theeplank is gemaakt van eikenhout en is erg geschikt voor het serveren van losse thee bij u thuis of op kantoor.

  € 52,50
 • Theeplank - Steigerhout
  Theeplank - Steigerhout

  Theeplank - Steigerhout.
  Een unieke theeplank voor het serveren van losse thee, met de hand gemaakt! Deze theeplank is gemaakt van steigerhout en is erg geschikt voor het serveren van losse thee bij u thuis of op kantoor.

  € 49,95
 • Theeplank Horeca - Eikenhout
  Theeplank Horeca - Eikenhout

  Theeplank Horeca - Eikenhout.
  Een unieke theeplank voor het serveren van losse thee in de horeca, met de hand gemaakt! Deze theeplank is gemaakt van eikenhout en erg geschikt voor het serveren van losse thee in restaurants.

  € 57,50
 • Theeplank Horeca - Steigerhout
  Theeplank Horeca - Steigerhout

  Theeplank Horeca - Steigerhout.
  Een unieke theeplank voor het serveren van losse thee in de horeca, met de hand gemaakt! Deze theeplank is gemaakt van steigerhout en erg geschikt voor het serveren van losse thee in restaurants.

  € 54,95

Theeplanken Thuis 


Thuis losse thee serveren aan familie en vrienden wordt met onze unieke theeplanken een heerlijk geniet moment!
De theeplank wordt geleverd inclusief de theeblikken en het maatschepje. 
 

Hoe werkt het?

De theeplank wordt geleverd exclusief de thee, zodat u zelf uw eigen theeplank kunt samenstellen.
Wanneer u deze theeplank besteld, in combinatie met 6 smaken losse thee, dan zitten de theeblikken met de juiste namen op de etiketten er automatisch bij. Wij raden u aan om minimaal 100 gram thee per theesmaak te bestellen zodat u het makkelijk kunt bijvullen.
 Theeplanken Horeca 

Bent u op zoek naar een unieke theeplank voor het serveren van losse thee binnen uw bedrijf? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Een theeplank is erg geschikt voor het serveren van losse thee in hotels, restaurants en andere horeca gelegenheden. Heel erg leuk om te gebruiken bij het serveren van een high tea! 

Wij hebben een uniek concept ontwikkeld en verkopen 2 soorten theeplanken. Ze zijn beide met de hand gemaakt en te bestellen in 2 soorten hout; eikenhout en steigerhout. 
De theeplanken worden geleverd inclusief de theeblikken met hierop de namen van de losse thee van De Thee Winkel, een maatschepje en het klembord.


Stel zelf uw eigen theeplank samen 


Kies de thee: 
De theeplank wordt geleverd exclusief de thee, zodat u zelf uw eigen theekaart kunt samenstellen. Wanneer u deze theeplank besteld, in combinatie met 6 smaken losse thee, dan zitten de theeblikken met de juiste namen op de etiketten er automatisch bij. Wij raden u aan om minimaal 200 gram thee per theesmaak te bestellen zodat u het makkelijk kunt bijvullen.


Theemenu met klembord: 
Het formaat van het klembord is 24 x 19 cm. We kunnen de menukaart voor u laten drukken op stevig papier, of we kunnen het voor u plastificeren.
U kunt natuurlijk ook uw eigen ontwerp zelf maken of laten drukken zodat het in geheel in stijl is met andere items binnen uw bedrijf. 

Wanneer u wilt wisselen van theesmaak ieder seizoen dan sturen wij u bij het bestellen van nieuwe theesmaken een nieuw menu toe. Theeblikjes kunt u altijd makkelijk bij bestellen. 

U mag ons ook altijd even mailen of bellen voor advies! 
0511-848606 / 0634560330 
info@detheewinkel.comVoordelen van deze theeplanken en het serveren van losse thee: 


 Alle losse items kunnen niet schuiven tijdens het serveren

 Aan de onderzijde zit een uitsparing aan beide zijdes, een soort handvat

 Een uniek concept

 Losse thee heeft een betere smaak

 Wij regelen het voor u
 

De Thee Winkel - Veilig & vertrouwd online betalen - WebwinkelKeur Lid 

     ​    

© 2017 - 2024 De Thee Winkel - Losse Thee, Design Accessoires & Thee Cadeaus | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel