Hoe wordt uw thee bestelling verpakt?


Alle thee bestellingen worden bij De Thee Winkel met de grootste zorg ingepakt! Of het nu gaat om een aantal losse thee soorten, een thee cadeaupakket, een mooie theepot of andere thee accessoires, wij maken er een feestje van! Heeft u toch speciale wensen? Laat het ons gerust weten per mail ; info@detheewinkel.com 

Wij zullen er alles aan doen om het geheel naar wens voor u in te pakken. Hieronder geven we nog enige uitleg over hoe onze bestellingen worden verpakt.
Ook kunt u een kijkje nemen op de pagina verzendinformatie waar we uitleggen welke vervoerders we meestal gebruiken.

Onze reguliere verpakkingen:

   

   

Onze Sinterklaas verpakkingen:

  

Onze kerst verpakkingen:

   

Losse thee & thee voordeelpakketten:

Alle losse theesoorten worden individueel verpakt in een stijlvolle theeverpakking zoals op bovenstaande foto's. De meeste losse thee soorten met een inhoud van 50 gram worden verpakt in een doorzichtige verpakking zoals op bovenstaande afbeelding. De losse thee met een inhoud van 100 en 200 gram wordt verpakt in een bruine papieren verpakking met venster Een enkele keer wordt de losse thee met een inhoud van 50 gram ook verpakt in een bruine papieren verpakking met venster, dit is afhankelijk van de grootte van de theeblaadjes.

Op iedere verpakking vindt u de benodigde hoeveelheid terug, de trektijd en het aantal graden. Op die manier weet u exact hoe u perfecte thee met de juiste smaak per thee soort kunt bereiden! 

Bij grote thee bestellingen worden de individuele thee verpakkingen vervolgens in één of meerdere cadeauzakken verpakt. Op deze manier kunt u de losse thee bestelling, of het thee voordeelpakket ook cadeau geven. Uiteraard kunt u de losse thee of thee voordeelpakket ook combineren met leuke theeblikken en theefilters!

Let op: Bestelt u 4 (of minder) soorten thee van 50 gram, dan zullen wij uw theebestelling versturen als een feestelijk brievenbuspakket incl. track & trace code in plaats van een cadeauzakverpakking. De verzendkosten hiervoor bedragen € 4,00 incl. btw. en zullen automatisch worden berekend tijdens het plaatsen van uw bestelling.

Ook een brievenbuspakket wordt dusdanig leuk verpakt door ons als een cadeautje zodat u het ook rechtstreeks naar iemand toe kunt sturen per post.!

 

Theepotten & Theemokken

Bestelt u een theepot, een set theemokken of theeglazen, en wilt u deze graag aan iemand cadeau geven? Kies dan voor onze cadeauservice tijdens het plaatsen van de bestelling. U betaalt voor onze cadeauservice een kleine toeslag van € 0,99. Het cadeau wordt dan ingepakt in dezelfde stijl als onze losse thee en thee voordeelpakketten, zodat u het eventueel ook leuk met elkaar kunt combineren! (Zie onderstaande foto)

Cadeaupakketten

Bij een cadeaupakket is de cadeauverpakking altijd inclusief in de genoemde prijs. Bestelt u een samengesteld cadeaupakket van bijv. een theepot in combinatie met losse thee? Dan worden beide genoemde cadeauverpakkingen met elkaar gecombineerd zodat u 2 of meerdere cadeaus hebt in 1 bestelling.

Vragen? Neem contact met ons op via info@detheewinkel.com
 

De Thee Winkel - Veilig & vertrouwd online betalen - WebwinkelKeur Lid 

     ​     

 

Sorteer op
© 2017 - 2021 De Thee Winkel - Losse Thee, Design Accessoires & Thee Cadeaus | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel