Sorteer op

Chocolade 


Naast onze verse losse thee & design thee accessoires verkopen we diverse soorten heerlijke chocolade van ‘Le Chocolat des Français en ‘Tony’s Chocolonely.

 

Le Chocolat des Français
 

Terug naar waar het allemaal begon!
Le Chocolat des Français’ is een bedrijf uit de omgeving van Parijs die chocolade maakt die even mooi als lekker is. Volgens hun was Frankrijk het eerste land dat chocolade in Europa introduceerde. Ze wilden op een unieke manier chocolade maken met de beste ingrediënten en het Franse vakmanschap. Met hun kennis, expertise en passie creëren ze chocolade met authentieke en uitzonderlijke smaken die perfect in balans zijn.

100% pure cacaoboter
Met hooggekwalificeerde duurzame cacaobonen uit Ecuador en Peru kunnen we volop genieten van de rijke aroma’s die aanwezig zijn in de verschillende chocoladerepen.

Niet zomaar een verpakking!
Met de medewerking van getalenteerde kunstenaars zijn er allerlei humoristische en eigenzinnige verpakkingen gemaakt waarin de Franse cultuur wordt vertegenwoordigd.

De chocolade van ‘Le Chocolat des Français’ is een unieke combinatie van stijl & cacao, perfect om cadeau te geven of gewoon lekker om jezelf te trakteren....


Tony’s ChocolonelySuper populair!
Tony’s Chocolonely’ is niet meer weg te denken uit de chocoladewereld.

Smaaksensatie
Het Nederlandse bedrijf maakt dan ook heerlijke chocoladerepen met verrassende en smakelijke combinaties van verschillende ingrediënten.

Ongelijke stukjes chocola
Ze streven naar 100% slaafvrije chocolade. Daarom wordt de cacao rechtstreeks bij boeren in Afrika ingekocht. De stukken van de chocoladereep zijn ongelijk verdeeld om te laten zien hoe oneerlijk het eraan toe gaat in de cacaowereld.  

Duurzaam, fairtrade en ook nog eens super lekker!

 


 

De Thee Winkel - Veilig & vertrouwd online betalen - WebwinkelKeur Lid 

      ​    

 

© 2017 - 2024 De Thee Winkel - Losse Thee, Design Accessoires & Thee Cadeaus | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel